Despre noi

Bine aţi venit pe pagina principală a firmei Prodia S.R.L.! Aici puteţi să găsiţi informaţii generale despre serviciile oferite de firma noastră precum şi un scurt istoric al firmei noastre de la începuturi până astăzi.

S.C.Prodia S.R.L. este o societate cu capital integral străin înființat în septembrie 1999, având codul unic de înregistrare fiscală 12139054, fiind înregistrat în registrul comerțului sub numărul 19/261/1999.

Societatea a început activitatea de în data de 01 noiembrie 2000, când a preluat de la Spitalul Județean din Miercurea Ciuc, prin concesie Laboratorul Spitalului. Totodată a început deservirea populației și a medicilor de famile și a celor de specialitate prin labpratorul ambulator. Din primul moment de activitate Laboratorul Prodia a fost și este în relație contractuală cu Casa Județeana de Asigurări de Sănătate al Județului Harghita.

Începând din 31 ianuarie 2005 s-a înființat punctul de lucru din orașul Gheorgheni în incinta Policlinicii Noi, astfel asigurâdu-se serviciul ambulator de laborator pentru cei care trăiesc în depresiunea Gheorgheni.

Următoarea investiție mai mare a fost cea din Odorheiu Secuiesc și cea din Cristuru Secuiesc. Cea din Odorheiu Secuiesc s-a desfășurat în două etape mai mari: prima fiind renovarea, amenajarea clădirii unde a fost amplasat punctul de lucru. Prin etapa a doua s-a făcut investiția în aparatura necesară, atfel înființâdu-se un laborator modern, bine dotat. Acest lucru nu s-ar fi realizat fără suportul tehnic, logistic al firmei S.C. Haemolab S.R.L. din Târgu Mureș. Punctul de lucru și-a început lucrul din luna februarie 2006.

Punctul de lucru de la Cristuru Secuiesc și-a început activitatea în aprile 2006.

În  perioada de când funcționează Laboratoarele Prodia s-a pus un mare rol pe calitatea analizelor efectuate. Astfel, Laboratorul Prodia din MIercurea Ciuc a fost acreditat de RENAR conform SR EN ISO/CEI 17025:2001 la data de 22 iunie 2005. Odată cu apariția SR EN ISO/CEI 15189:2007 laboratorul și a îndreptat atenția de a fi acreditat conform acesteia, obținând acreditarea în ianuarie 2010.

Toate investițiile din laboratoarele Prodia s-au facut în ideea de a crea laboratoare moderne, cu personal bine pregătit, conștient de valoarea și importanța lucrăriilor efectuate și cu obiectivul principal de a asigura analize corecte, variate pentru medici și pacienți.

 

Analize decontate C.J.A.S.